De Ezerman

Wonen en werken in Zutphen.

» De Ezerman » Wonen

'De Ezerman' is gelegen in de binnenstad van Zutphen, net buiten het hart van het winkelcentrum. Het ligt op steenworp afstand van de IJsselkade. Het station bevindt zich op een 5 á 10 minuten loopafstand. 'De Ezerman' is voorzien van een eigen overdekte parkeergarage met 9 parkeerplaatsen. De verdiepingen zijn te bereiken met een lift of via het centrale trappenhuis. 'De Ezerman' biedt een inspirerende omgeving om te werken en te wonen.

'De Ezerman' biedt naast wonen, ruimte tot werken. Op de begane grond is 126 m2 vvo aan zelfstandige bedrijfsruimte te huur. Daarnaast biedt 'De Ezerman' een initiatief voor 14 flexibele werkplekken. Dit initiatief wordt gepresenteerd als „De Ezerman” met als doel kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers passende kantoorruimte te bieden met flexibele huurvoorwaarden. Het betreft individuele kantoorruimte in een collectieve werkomgeving. Tevens biedt „De Ezerman” een algemene representatieve ruimte.


Voor avies of een
vrijblijvend gesprek:

PLATTEGRONDEN

Het karakteristiek monumentaal pakhuis aan de Kuiperstraat bestaat uit vier verdiepingen.
Begane grond: 3 individuele kantoorruimtes en een bedrijfsruimte van 126 m2 vvo. Een afgesloten ruimte voor de bergingen van de woningen.
1e verdieping: 11 zelfstandige bedrijfsunits met een gemeenschappelijke ruimte.

Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb